Selecciona los documentos para visualizarlos
Nombre del archivo | Ver recurso |
---|
Se han encontrado 27 recursos
Cassava roots are an excellent source of energy that can be used fresh, dried or as silage in swine feeding programs. Chopped fresh roots with a low cyanide content can be given to pigs throughout their life cycle, separately or mixed with a supplement that contains proteins, minerals and vitamin...
Las raices de yuca son una excelente fuente de energia, y pueden ser utilizadas frescas, secas o ensiladas en programas de alimentacion porcina. Las raices frescas picadas, con bajo contenido de cianuro, pueden ser suministradas a los cerdos en todo su ciclo de vida, en forma separada o mezclada ...
A process for the production of SCP was developed and tested under lab conditions at the U. of Guelph. The microorganism used is the fungus Aspergillus fumigatus I-21A, a mutant that does not produce spores and can grow under very selective conditions at a temp of 45 degrees Celsius and a pH of 3...
Se desarrollo y ensayo a nivel de laboratorio en la U. de Guelph un proceso para la produccion de proteina unicelular. El microorganismo utilizado fue el hongo Aspergillus fumigatus I-21A, un mutante que no produce esporas y puede crecer bajo condiciones muy selectivas a una temp. de 45 grados ce...
The article summarizes the current global distribution and burden of malnutrition and then outlines how animal sourced foods such as milk, meat, eggs and fish can contribute to a balanced human diet, especially in low- and middle income countries where meals are largely starch-based and lacking d...
A brief analysis is made of colonization, price and commercialization, credit, research, and extension policies and their impact on agriculture in Paraguay. The present status of cassava consumption, production, and distribution is then reviewed to determine potential and projected demand. Time s...
Se hace un breve analisis de las politicas de colonizacion, precios y comercializacion, credito, investigacion y extension y su impacto en la agricultura paraguaya. Luego se revisa el estado actual del consumo, la produccion y la distribucion de yuca para determinar tanto la demanda potencial com...
The factors affecting the quality of cassava roots were studied: var. and age of the plant; DM, starch, and sugar contents in the roots; cyanide contents in leaves and roots. Roots of bitter var. CMC-84 showed higher DM contents than those of sweet var. CMC- 40. Total and reducing sugar contents ...
Se estudiaron los factores que afectan la calidad de las raices como: var.; edad de la planta; contenidos de MS, almidon y azucares en la raiz; y contenidos de cianuro en hojas y raices. Las raices de la var. amarga CMC-84 presentaron mayor contenido de MS que la var. dulce CMC-40. Los contenidos...
Information on the nutritional quality of cassava roots and leaves (chemical composition, root HCN content) and the use of these products in nutrition programs for domesticated animals, especially poultry and pigs, is reviewed. In feeding trials no differences were found regarding the production ...
Se presenta una revision de la informacion relacionada con la calidad nutricional de las raices y hojas de yuca (composicion quimica, contenido de HCN en las raices) y con la utilizacion de estos productos en programas de alimentacion para animales domesticos, especialmente para aves de corral y ...
El siguiente trabajo se centra en la influencia de la política gubernamental sobre la determinación de la dinámica y estructura de la industria latinoamericana de la carne de res.
Selecciona los documentos para visualizarlos
Nombre del archivo | Ver recurso |
---|