The factors affecting the quality of cassava roots were studied: var. and age of the plant; DM, starch, and sugar contents in the roots; cyanide contents in leaves and roots. Roots of bitter var. CMC-84 showed higher DM contents than those of sweet var. CMC- 40. Total and reducing sugar contents ...
Se estudiaron los factores que afectan la calidad de las raices como: var.; edad de la planta; contenidos de MS, almidon y azucares en la raiz; y contenidos de cianuro en hojas y raices. Las raices de la var. amarga CMC-84 presentaron mayor contenido de MS que la var. dulce CMC-40. Los contenidos...
Based on the cassava agroindustrial model developed by CIAT, a similar cassava project was established in Manabi Province, Ecuador. Different methods and techniques were used to collect the information required to diagnose the local situation, from producers, merchants, consumers, industrialists,...
Con base en el modelo agroindustrial de yuca desarrollado por CIAT, se estableció un proyecto de yuca similar en la Provincia de Manabi, Ecuador. Se utilizaron diferentes metodos y tecnicas para recoger la información requerida para diagnosticar la situación local, de productores, comerciantes, c...
Chavez E., N.
,
[El proyecto de yuca en Ecuador y necesidad de información para el desarrollo de una nueva forma de utilizar la yuca: El caso de camarones]
,
El proyecto de yuca en Ecuador y necesidad de información para el desarrollo de una nueva forma de utilizar la yuca: El caso de camarones
Buitrago, J.A.
,
[Recent developments with dried cassava roots and foliage meal for poultry and swine]
,
Recent developments with dried cassava roots and foliage meal for poultry and swine
Buitrago, J.A.
,
[Dry cassava root and foliage meal for poultry, swine and ruminants]
,
Dry cassava root and foliage meal for poultry, swine and ruminants