Descubre y comparte nuestro conocimiento público

Se han encontrado 5 recursos

Resultados de búsqueda

For more than 400 million people in the tropics, an inexpensive bowl of common beans is the centerpiece of the daily diet. It provides important quantities of dietary protein, complex carbohydrates, and valuable micronutrients. It also reduces the risk of chronic disease such as diabetes, cardio-...


Beebe, Stephen E.[Bean program = Programa de fríjol]Bean program = Programa de fríjol

El maíz y el fríjol son un componente vital de las dietas alimenticias de los humanos y la cultura en América Central. Más de un millón de familias de pequeños agricultores siembran estos cultivos para su subsistencia y producen el 70% del maíz y 100% del fríjol que se consume localmente. Sin emb...


Eitzinger, AntonSchmidt, ASain, GSonder, KaiHicks, PNowak, AndreeaFisher, M.Beebe, Stephen E.Läderach, PeterNavarrete-Frías, CRodríguez, B.[Tortillas en el comal: los sistemas de maíz y fríjol de América Central y el cambio climático]Tortillas en el comal: los sistemas de maíz y fríjol de América Central y el cambio climático

Maize and beans are a vital component of human diets and culture in Central America. More than a million smallholder families grow these crops for subsistence, producing 70% of the maize and 100% of the beans consumed locally. Average yields are low, however – 1.5 t/ha for maize and 0.7 t/ha for ...


Eitzinger, AntonLäderach, PeterSonder, KaiSchmidt ASain GBeebe, Stephen E.Rodríguez, BeatrizFisher MHicks PNavarrete-Frías, CNowak, Andreea[Tortillas on the roaster: Central America’s maize–bean systems and the changing climate]Tortillas on the roaster: Central America’s maize–bean systems and the changing climate

Selecciona los documentos para visualizarlos

Nombre del archivo Ver recurso