Recent field studies have shown that fungal spores decrease when non host plants are used as a pre-culture. The objective of this study was to evaluate how host plant like oats (Avena sativa L.), and non host, as lupine (Lupinus albus L.), and rapeseed (Brassica napus L.) can influence on arbuscu...
Estudios recientes en campo han demostrado que las esporas fúngicas disminuyen cuando se utilizan como pre-cultivo no hospederos. El objetivo de este trabajo fue estudiar la influencia de un cultivo hospedero, avena (Avena sativa L.) y cultivos no hospederos, como lupino (Lupinus albus L.) y raps...
Enlace original:
http://repositoriodigital.uct.cl/handle/10925/669
Castillo R., Claudia
,
Astroza, Ivonne
,
Borie B., Fernando
,
Rubio H., Rosa
,
[Efecto de cultivos hospederos y no hospederos sobre propágulos micorrícicos arbusculares]
,
[Effect of the host and non host crops on arbuscular mycorrhizal propagules]
,
Effect of the host and non host crops on arbuscular mycorrhizal propagules