Descubre y comparte nuestro conocimiento público

Se han encontrado 10 recursos

Resultados de búsqueda

A standardized textural test was developed for characterizing the banana pulp softening process during boiling. While a correlation was established between initial dry matter content and firmness, we observed large differences in cooking behavior between varieties and genotypes, with various soft...


Gibert, OlivierGiraldo, A.Ucles-Santos, JRSánchez, T.Fernández, A.Bohuon, PReynes, MGonzález, A.Pain, JPDufour, D.L.[A kinetic approach to textural changes of different banana gentoypes (Musa sp.) cooked in boiling water in relation to stach gelatinization]A kinetic approach to textural changes of different banana gentoypes (Musa sp.) cooked in boiling water in relation to stach gelatinization
Álvarez, C.López, X.Fernández, A.Díaz, A.Olivier, GDufour, D.L.[Diversidad del plátano de cocción consumido en Colombia: estudio de textura]Diversidad del plátano de cocción consumido en Colombia: estudio de textura
Dufour, D.L.Giraldo, A.López, X.Castellanos, FJSánchez, T.Fernández, A.Díaz, A.[Diversidad del plátano de cocción consumido en Colombia]Diversidad del plátano de cocción consumido en Colombia

The Commission on Sustainable Agriculture and Climate Change has reviewed the scientific evidence to identify a pathway to achieving food security in the context of climate change. Food systems must shift to better meet human needs and, in the long term, balance with planetary resources. This wil...


Beddington, J.R.Asaduzzaman, MohammedFernández, A.Clark, Megan E.Guillou, MarionJahn, Molly M.Erda, LinMamo, TekalignBo N VanNobre, Carlos A.Scholes, Robert J.Sharma, RitaWakhungu, Judi W.[Achieving food security in the face of climate change: Summary for policy makers from the Commission on Sustainable Agriculture and Climate Change]Achieving food security in the face of climate change: Summary for policy makers from the Commission on Sustainable Agriculture and Climate Change

Álvarez, C.López, X.Fernández, A.Díaz, A.Olivier, GDufour, D.L.[Comportamiento de la musáceas Colombianas en la cocción de agua: estudio de textura]Comportamiento de la musáceas Colombianas en la cocción de agua: estudio de textura

La Commission sur l'agriculture durable et le changement climatique a examiné les données scientifiques pour identifier un moyen d'atteindre la sécurité alimentaire dans le contexte du changement climatique. Les systèmes alimentaires doivent évoluer de façon à mieux répondre aux besoins humains e...


Beddington, J.R.Asaduzzaman, MohammedFernández, A.Clark, Megan E.Guillou, MarionJahn, Molly M.Erda, LinMamo, TekalignBo N VanNobre, Carlos A.Scholes, Robert J.Sharma, RitaWakhungu, Judi W.[Atteindre la sécurité alimentaire dans le contexte du changement climatique : Résumé de la Commission sur l'agriculture durable et le changement climatique à l'attention des décideurs politiques]Atteindre la sécurité alimentaire dans le contexte du changement climatique : Résumé de la Commission sur l'agriculture durable et le changement climatique à l'attention des décideurs politiques

La Comisión sobre la Agricultura Sostenible y el Cambio Climático ha examinado las pruebas científicas para encontrar un modo de lograr la seguridad alimentaria en el marco del cambio climático. Los sistemas alimentarios deben dar un giro para satisfacer mejor las necesidades humanas y, a largo p...


Beddington, J.R.Asaduzzaman, MohammedFernández, A.Clark, Megan E.Guillou, MarionJahn, Molly M.Erda, LinMamo, TekalignBo N VanNobre, Carlos A.Scholes, Robert J.Sharma, RitaWakhungu, Judi W.[Lograr la seguridad alimentaria ante el cambio climático: Resumen para responsables de la política de la Comisión sobre la Agricultura Sostenible y el Cambio Climático]Lograr la seguridad alimentaria ante el cambio climático: Resumen para responsables de la política de la Comisión sobre la Agricultura Sostenible y el Cambio Climático

A Comissão para Agricultura Sustentável e Mudanças Climáticas analisou a prova científica de forma a identificar um caminho para alcançar a segurança alimentar no contexto da mudança climática. Os sistemas alimentares deve mudar para melhor satisfazer as necessidades humanas e, a longo prazo, est...


Beddington, J.R.Asaduzzaman, MohammedFernández, A.Clark, Megan E.Guillou, MarionJahn, Molly M.Erda, LinMamo, TekalignBo N VanNobre, Carlos A.Scholes, Robert J.Sharma, RitaWakhungu, Judi W.[Alcançar segurança alimentar face às mudanças climáticas: Resumo para decisores políticos da Comissão para Agricultura Sustentável e Mudanças Climáticas]Alcançar segurança alimentar face às mudanças climáticas: Resumo para decisores políticos da Comissão para Agricultura Sustentável e Mudanças Climáticas

To bring our interconnected food and climate systems within a ‘safe operating space’ for people and the planet, the Commission on Sustainable Agriculture and Climate Change has outlined seven major areas for policy action. Throughout 2011, the Commission worked to harvest the practical solutions ...


Beddington, J.R.Asaduzzaman, MohammedFernández, A.Clark, Megan E.Guillou, MarionJahn, Molly M.Erda, LinMamo, TekalignBo, NVNobre, Carlos A.Scholes, Robert J.Sharma, RitaWakhungu, Judi W.[Achieving food security in the face of climate change: Final report from the Commission on Sustainable Agriculture and Climate Change]Achieving food security in the face of climate change: Final report from the Commission on Sustainable Agriculture and Climate Change

Fernández, A.Zakhia, N.Ruiz, R.Trujillo, JM[Desarrollo de un método sencillo para medir la calidad del almidón agrio de yuca : Impacto del método sobre la agroindustria rural en el departamento del Cauca (Colombia)]Desarrollo de un método sencillo para medir la calidad del almidón agrio de yuca : Impacto del método sobre la agroindustria rural en el departamento del Cauca (Colombia)

Selecciona los documentos para visualizarlos

Nombre del archivo Ver recurso