Descubre y comparte nuestro conocimiento público

Se han encontrado 9 recursos

Resultados de búsqueda

Howeler, Reinhardt H.Palmer, BHartojo, KPiggin, Colin[Evaluation of cassava and bean germplasm in East Timor from 2000 to 2003]Evaluation of cassava and bean germplasm in East Timor from 2000 to 2003

Schwartz, Howard F.Gálvez E., Guillermo E.Schoonhoven, Aart vanHoweler, Reinhardt H.Graham, Peter H.Flor Montoya, Carlos A.[Field problems of beans in Latin America]Field problems of beans in Latin America

A description is given of the different factors limiting to bean production in Latin America, type of damage caused, environmental conditions where they prevail, and possible control measures. With regard to diseases, the following are discussed: aphid-, whitefly- and beetle-transmitted viruses, ...

Se presenta una descripcion de los diferentes factores que limitan la produccion de frijol en Latinoamerica, el tipo de dano causado, condiciones ambientales donde estos prevalecen, y posibles medidas de control. Se examinan las siguientes enfermedades: virus transmitidos por afidos, mosca blanca...


Schwartz, Howard F.Gálvez E., Guillermo E.Schoonhoven, Aart vanHoweler, Reinhardt H.Graham, Peter H.Flor Montoya, Carlos A.[Field problems of beans in Latin America]Field problems of beans in Latin America

Different nutritional deficiencies or toxicities may limit bean development and yield. N and P deficiencies are the most frequent, although deficiency of minor elements and Al/Mn toxicity can reduce yields considerably. Nutritional problems are usually diagnosed by soil and plant tissue analyses ...

Diversas deficiencias o toxicidades nutricionales pueden limitar el desarrollo del frijol y su rendimiento. Las deficiencias de N y P son las mas frecuentes, aunque las de elementos menores y la toxicidad de Al y Mn pueden reducir considerablemente los rendimientos. Los problemas nutricionales se...


Howeler, Reinhardt H.[Nutritional disorders]Nutritional disorders

Different nutritional deficiencies or toxicities may limit bean development and yield. N and P deficiencies are the most frequent, although deficiency of minor elements and Al/Mn toxicity can reduce yields considerably. Nutritional problems are usually diagnosed by soil and plant tissue analyses ...

Diversas deficiencias o toxicidades nutricionales pueden limitar el desarrollo del frijol y su rendimiento. Las deficiencias de N y P son las mas frecuentes, aunque las de elementos menores y la toxicidad de Al y Mn pueden reducir considerablemente los rendimientos. Los problemas nutricionales se...


Howeler, Reinhardt H.[Desordenes nutricionales]Desordenes nutricionales
Schwartz, Howard F.Gálvez E., Guillermo E.Schoonhoven, Aart vanHoweler, Reinhardt H.Graham, Peter H.Flor Montoya, Carlos A.[Problemas de campo en los cultivos de fríjol en América Latina]Problemas de campo en los cultivos de fríjol en América Latina
Howeler, Reinhardt H.Palmer, BHartojo, KPiggin, Colin[Evaluation of cassava and bean germplasm in East Timor]Evaluation of cassava and bean germplasm in East Timor

Selecciona los documentos para visualizarlos

Nombre del archivo Ver recurso