Descubre y comparte nuestro conocimiento público

Se han encontrado 2 recursos

Resultados de búsqueda

Cassava roots are the most important commercial product from this crop. Roots have two major components: the starchy parenchyma and the peel with higher amount of fibre and cyanogenic glucosides. In this study, a sample of 64 clones grown in replicated trials in five locations were evaluated for ...


Pérez, J.C.Lenis, Jorge I.Calle, FMorante, NSánchez, T.Debouck, Daniel G.Ceballos, H.[Genetic variability of root peel thickness and its influence in extractacle starch from cassava (manihot esculenta Crantz) roots]Genetic variability of root peel thickness and its influence in extractacle starch from cassava (manihot esculenta Crantz) roots

En el marco de la creciente tendencia a la agroindustrialización de la yuca, y dado que las características del almidón definen el potencial industrial de estas raíces, aquellas herramientas moleculares que permitan identificar variantes de interés deben integrarse a programas de mejoramiento gen...


Tofiño Rivera, Adriana PatriciaCabal, D.Ceballos, H.Pérez, J.C.Romero, HM[Validación de TILLING en evaluación de progenies endocriadas de yuca irradiada (Manihot esculenta Crantz) = Validation of TILLING in the evaluation of inbred progenies of irradiated cassava (Manihot esculenta Crantz)]Validación de TILLING en evaluación de progenies endocriadas de yuca irradiada (Manihot esculenta Crantz) = Validation of TILLING in the evaluation of inbred progenies of irradiated cassava (Manihot esculenta Crantz)

Selecciona los documentos para visualizarlos

Nombre del archivo Ver recurso