Selecciona los documentos para visualizarlos
Nombre del archivo | Ver recurso |
---|
Se han encontrado 12 recursos
BACKGROUND Rice is one of the major staple foods in the world, especially in the developing countries of Asia. Its consumption as a dietary source is also increasing in Africa. To meet the demand for rice to feed the increasing human population, increasing rice yield is essential. Improving the g...
The genealogy of 19 varieties of irrigated rice, Oryza sativa L., liberated in Venezuela during the years 19782006, were analyzed with the objective to determine the number of ancestors present, also to estimate its relative genetic contribution. The results indicated that the majority (56%) of t...
Se estudiaron las relaciones genéticas entre 19 cultivares de arroz (Oryza sativa L.) liberados en Venezuela durante los últimos 26 años, utilizando análisis del pedigrí y marcadores moleculares microsatélites (SSR). El coeficiente de coascendencia entre progenitores de los cruzamientos que origi...
Transgenic plants of cassava (Manihot esculenta) resistant to the herbicide Basta were obtained through Agrobacterium-mediated transformation. The plants also expressed the uidA gene and two were positive for PCR- and/or Southern-based detection of the nptII gene. Somatic-embryo-derived cotyledon...
El arroz, Oryza sativa L., es uno de los cereales de mayor producción a nivel mundial. Sin embargo, la Organización de las Naciones Unidas para la Agricultura y la Alimentación (FAO) estima que para el año 2025 se requerirán aproximadamente 190 millones de toneladas adicionales de arroz a las ya ...
Selecciona los documentos para visualizarlos
Nombre del archivo | Ver recurso |
---|