Descubre y comparte nuestro conocimiento público

Se han encontrado 5 recursos

Resultados de búsqueda

This report corresponds to Phase 2 (pilot project) of an Integrated Cassava Project whose general objective is the creation of a rural agroindustry that produces cassava flour for human consumption. In Phase 1 (Research), the main objective was to determine the technical and economical conditions...


Ostertag Gálvez, Carlos F.Wheatley, Christopher C.[Production and marketing of cassava flour for human consumption in Colombia : summary of final report: Pilot project phase (June 1989-December 1991)]Production and marketing of cassava flour for human consumption in Colombia : summary of final report: Pilot project phase (June 1989-December 1991)
Fernández Quintero, AlejandroWenham, JEDufour, D.L.Wheatley, Christopher C.[The influence of variety and processing on the physicochemical and functional properties of cassava starch and flour]The influence of variety and processing on the physicochemical and functional properties of cassava starch and flour
Ostertag Gálvez, Carlos F.Wheatley, Christopher C.[Proyecto de producción y comercialización de harina de yuca para consumo humano : Informe final, fase de proyecto piloto (junio 1989 - diciembre 1991). Volumen 2, Informes completos 1 - 9]Proyecto de producción y comercialización de harina de yuca para consumo humano : Informe final, fase de proyecto piloto (junio 1989 - diciembre 1991). Volumen 2, Informes completos 1 - 9

Ostertag Gálvez, Carlos F.Wheatley, Christopher C.[Production and marketing of cassava flour in Colombia: Annual report, expansion phase (January to December 1992)]Production and marketing of cassava flour in Colombia: Annual report, expansion phase (January to December 1992)

Selecciona los documentos para visualizarlos

Nombre del archivo Ver recurso