Descubre y comparte nuestro conocimiento público

Se han encontrado 218 recursos

Resultados de búsqueda

Rao, Idupulapati M.Peters, MichaelHyman, Glenn[Adaptation to climate change and mitigation of greenhouse gas emissions through tropical forages]Adaptation to climate change and mitigation of greenhouse gas emissions through tropical forages

Degraded lands—lands that have lost some degree of their natural productivity through human activity—account for over 20 percent of forest and agricultural lands in Latin America and the Caribbean. Some 300 million hectares of the region’s forests are considered degraded, and about 350 million he...


Vergara, WalterGallardo Lomeli, LucianaRios, Ana R.Isbell, PaulPrager, Steven D.Camino, Ronnie de[The Economic Case for Landscape Restoration in Latin America]The Economic Case for Landscape Restoration in Latin America

Khoury, Colin K.[The conservation and use of crop genetic resources for food security. Thesis (PhD.)]The conservation and use of crop genetic resources for food security. Thesis (PhD.)

International Center for Tropical Agriculture[Semillas del futuro: Colombia, epicentro de agrobiodiversidad un nuevo centro de innovación para la educación, conservación e investigación de cultivos agrícolas en el Centro Internacional de Agricultura Tropical (CIAT)]Semillas del futuro: Colombia, epicentro de agrobiodiversidad un nuevo centro de innovación para la educación, conservación e investigación de cultivos agrícolas en el Centro Internacional de Agricultura Tropical (CIAT)

International Center for Tropical Agriculture[Reactivación del cultivo de arroz como clave para restablecer la soberanía alimentaria y para iniciar el desarrollo económico de la Costa Pacífica Colombiana]Reactivación del cultivo de arroz como clave para restablecer la soberanía alimentaria y para iniciar el desarrollo económico de la Costa Pacífica Colombiana

Pérez Suárez, S.[Biofortificación y seguridad alimentaria y nutricional en Colombia: un análisis de políticas]Biofortificación y seguridad alimentaria y nutricional en Colombia: un análisis de políticas

Graham, RDWelch, RMSaunders, DAOrtiz Monasterio, J.I.Bouis, Howarth E.Bonierbale, Merideth W.Haan, Stef deBurgos, G.Thiele, GrahamLiria Domínguez, MRMeisner, CABeebe, Stephen E.Potts, MJKadian, MHobbs, PRGupta, R.K.Twomlow, Stephen[Nutritious subsistence food systems]Nutritious subsistence food systems

This paper has been prepared under the guidelines provided by the TAP Secretariat at the FAO, as a contribution to the TAP, an initiative of the G.20, which includes near 40 partners, facilitated by the FAO. Its purpose is to provide a Regional synthesis report on capacity needs assessment for a...


Pomareda, Carlos[Innovations in the agriculture of Central America: progress, institutional capacity and policy needs]Innovations in the agriculture of Central America: progress, institutional capacity and policy needs
Debouck, Daniel G.Ebert, A.W.Peralta Idrobo, MEBarandiarán, MARamírez, M.[La importancia de la utilización de la diversidad genética vegetal en los programas de investigación agrícola en América Latina]La importancia de la utilización de la diversidad genética vegetal en los programas de investigación agrícola en América Latina
Tlusty, Michael F.Tyedmers, PeterBailey, MeganZiegler, FriederikeHenriksson, Patrik J.G.Béné, ChristopheBush, SimonNewton, RichardAsche, FrankLittle, David C.Troell, MaxJonell, Malin[Reframing the sustainable seafood narrative]Reframing the sustainable seafood narrative

Selecciona los documentos para visualizarlos

Nombre del archivo Ver recurso