Descubre y comparte nuestro conocimiento público

Se han encontrado 4 recursos

Resultados de búsqueda

World Health OrganizationFood and Agriculture Organization of the United Nations[Benefits and risks of the use of chlorine-containing disinfectants in food production and food processing : report of a joint FAO/WHO expert meeting, Ann Arbor, MI, USA, 27-30 May 2008]

World Health Organization[Guidelines on sterilization and disinfection methods effective against human immunodeficiency virus (HIV), Guide pour les méthodes de stérilisation et de désinfection efficaces contre le virus de l' immunodéficience humaineGuía de métodos eficaces de esterilización y desinfección contra el virus de la inmunodeficiencia humana (VIH), 2nd ed]

World Health OrganizationFood and Agriculture Organization of the United Nations[Benefits and risks of the use of chlorine-containing disinfectants in food production and food processing : report of a joint FAO/WHO expert meeting, Ann Arbor, MI, USA, 27-30 May 2008]

World Health Organization[Guidelines on sterilization and disinfection methods effective against human immunodeficiency virus (HIV), Guide pour les méthodes de stérilisation et de désinfection efficaces contre le virus de l' immunodéficience humaineGuía de métodos eficaces de esterilización y desinfección contra el virus de la inmunodeficiencia humana (VIH), 2nd ed]

Selecciona los documentos para visualizarlos

Nombre del archivo Ver recurso